Sări la conţinut

Chestiunea zilei! 12.05.2011

12 mai 2011

         Începând de azi, debutăm cu o rubrică nouă în cadrul blogului Misterele Dunării, şi anume  „Chestiunea zilei„, care doreşte a fi un post, sau mai multe, de mici dimensiuni, care să prezinte o chestiune importantă a zilei, fără a afecta cu nimic postul (articolul) de fond, privitor la Tulcea şi scrierea romanelor Misterele Dunării, care vom încerca să-l publicăm (aproape) în fiecare zi.

A doua realitate-vol 2-4       Chestiunea zilei de azi este dedicată prietenei Misterelor Dunării, Violeta Bălan, care tocmai a publicat volumul doi la romanul său A doua realitate, la editura Etnous din Braşov. O felicităm pe tânăra scriitoare pentru reuşită şi vă rugăm să citiţi detalii pe blogul acesteia:

www.violetabalan.wordpress.com.

Noi putem doar spune că este vorba despre o serie de romane care pot fi încadrate în genul fantastic, dar drama personajului principal ne face să-l considerăm mai mult decât atât. Pe scurt, am putea spune : „trăiri intense în condiţii extraordinare”.

Nicolae C. Ariton

 

2 comentarii leave one →
 1. 13 mai 2011 17:52

  Cu plăcere şi repetăm gestul cu ocazia fiecărei noi apariţii 🙂
  Sper că mica promovare pe blogul Misterele Dunării să vă aducă cititori noi, având în vedere că într-o lume sufocată de informaţii, ducem lipsă de informaţia de care avem nevoie, respctiv că aflăm extrem de greu de apariţia unei cărţi.

  Apreciază

 2. 13 mai 2011 8:32

  Multumesc pentru felicitari si pentru link-ul de pe blogul dumneavoastra. E o surpriza extrem de placuta care ma onoreaza si va urez succes in descoperirea Misterelor Dunarii.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: