Skip to content

Chestiunea zilei! 12.05.2011

12 Mai 2011

         Începând de azi, debutăm cu o rubrică nouă în cadrul blogului Misterele Dunării, şi anume  „Chestiunea zilei„, care doreşte a fi un post, sau mai multe, de mici dimensiuni, care să prezinte o chestiune importantă a zilei, fără a afecta cu nimic postul (articolul) de fond, privitor la Tulcea şi scrierea romanelor Misterele Dunării, care vom încerca să-l publicăm (aproape) în fiecare zi.

A doua realitate-vol 2-4       Chestiunea zilei de azi este dedicată prietenei Misterelor Dunării, Violeta Bălan, care tocmai a publicat volumul doi la romanul său A doua realitate, la editura Etnous din Braşov. O felicităm pe tânăra scriitoare pentru reuşită şi vă rugăm să citiţi detalii pe blogul acesteia:

www.violetabalan.wordpress.com.

Noi putem doar spune că este vorba despre o serie de romane care pot fi încadrate în genul fantastic, dar drama personajului principal ne face să-l considerăm mai mult decât atât. Pe scurt, am putea spune : „trăiri intense în condiţii extraordinare”.

Nicolae C. Ariton

 

Anunțuri
2 comentarii leave one →
  1. 13 Mai 2011 17:52

    Cu plăcere şi repetăm gestul cu ocazia fiecărei noi apariţii 🙂
    Sper că mica promovare pe blogul Misterele Dunării să vă aducă cititori noi, având în vedere că într-o lume sufocată de informaţii, ducem lipsă de informaţia de care avem nevoie, respctiv că aflăm extrem de greu de apariţia unei cărţi.

  2. 13 Mai 2011 8:32

    Multumesc pentru felicitari si pentru link-ul de pe blogul dumneavoastra. E o surpriza extrem de placuta care ma onoreaza si va urez succes in descoperirea Misterelor Dunarii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: