Sări la conţinut

Chestiunea zilei 18.05.2011 – Violeta Bălan – A doua realitate, Volumul I pe Google Books.

18 mai 2011

Anunţam acum câteva zile că a apărut volumul II al romanului A doua realitate, scris de talentata autoare Violeta Bălan, cu detalii pe blogul acesteia: www.violetabalan.wordpress.com . Între timp, volumul a ajuns de la editură şi la Tulcea şi poate fi găsit în princiaplele librării din oraşul nostru. Tot de pe blogul tinerei scriitoare am aflat că volumul I al romanului A doua realitate poate fi citit gratuit, în întregime, pe Google Books. Sincer să fiu, prima reacţie a fost de respingere a gestului de a oferi cartea la „liber”, având în vedere că ştiu câtă muncă ascunde în spatele ei şi prin vânzarea fiecărui volum este o recuperare infimă a efortului depus. Apoi, am realizat „lovitura de maestru” a Violetei Bălan, care astfel îşi va mări considerabil numărul de cititori, cărora le va creea dependenţă pentru a cumpăra volumul II şi următoarele. Asta zic şi eu „lovitură de marketing” pe piaţa publicistică din Tulcea. Pentru mai multe detalii, accesaţi link-ul, de mai sus, al scriitoarei Violeta Bălan. Adresa la care găsiţi primul volum gratuit este:

http://books.google.ro/books?id=xpyRLV8zHK0C&printsec=frontcover&dq=a+doua+realitate&hl=ro&ei=8CbQTYLkEInrOYL5lfkM&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1&ved=0CCkQ6AEwAA#v=onepage&q&f=false

      Dacă distinsa autoare doreşte, putem şi noi să oferim la download romanul dânsei, în format .pdf, pe care să ni-l trimită în prealabil în acest format.

Nicolae C. Ariton

2 comentarii leave one →
  1. 18 mai 2011 18:03

    Mulțumesc pentru promo (mai ales că mi-ați descoperit micul secret :)). Dacă aveți timp aruncați o privire pe site-ul http://www.srsff.ro/srsff/concursuri/seniorii-imaginatiei/. Concursul organizat de ei mi se pare interesant, dar din păcate timpul este foarte scurt. Dacă aveți ceva pregătit și considerați că este oportun, poate încercați. Indiferent ce veți decide, vă doresc succes.
    PS. E foarte bună ideea cu download .pdf. O să vă trimit în curând volumul I în format .pdf.

    Apreciază

Trackbacks

  1. Impresii despre A doua realitate « Violeta Balan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: