PORTOFELUL CU NEURONI – plaja exotică la nici 100 lei !

     Când ai mai multe vise decât bani în portofel, este primul semn că ai şansa de a deveni o persoană cool. În general, ceilalți 99% care ajung în această situaţie devin depresivi. În perioada verii şi a concediilor, situaţia poate fi de-a dreptul explozivă pentru cei care le bate vântul prin buzunare. Pentru cei ca noi, problema se poate rezolva simplu cu ajutorul „portofelului cu neuroni”.

    Beleşte ochi  şi încearcă să te concentrezi !

     Majoritatea populaţiei bipede se repede în această perioadă către locaţii cât mai exotice: soare, apă albastră sau verde, nisip fin, vile din piatră albă, căsuţe din bambus şi inventarul poate continua la nesfârşit.  Toţi îşi urcă masa proteică, în exces, în automobile sau avioane şi consumând sute de litri de carburanţi, degajând nori de smog, ajungând fericiţi la destinaţie. Aici, cu toate că se consideră persoane super evoluate, care au trecut de lanţul trofic a oamenilor de rând şi sunt deja la versiunea 2.0 a umanităţii, se complac în starea de existenţă vegetală, comutându-se pe fotosinteză, stând crăcănaţi la soare.

     Culmea fotosintezei umane este că acumulează şi mai multă proteină!

       Utilizatorul portofelului cu neuroni se comportă cu totul altfel. Obţine exact aceleaşi efecte senzoriale investind maxim 100 de lei. Cu cele trebuincioase cumpărate, urcă pe bloc şi bungheşte doi pari de antene tv. Îşi priponeşte de ei hamacul, pe care aruncă şi două mini perne deco. Bitumul negru de sub hamac îl acoperă cu un strat de vopsea albastră, iar dacă este puţin dus cu pluta şi ţine la efecte speciale, atunci musai să cumpere vopsea structurată care se aplică cu o gletieră cu dinţii de 2, imitând valuri mici. Se aruncă deasupra nisip, din cel care se găseşte la supermarket pentru lădiţa pisicii. Dacă stă bine cu auzul, poate să-şi înfigă în urechi nişte căşti în care să răsune nişte valuri de ocean sau mare Mediterană, după gust.

     Cel mai mare avantaj al metodei prezentate mai sus este drumul scurt de întoarcere acasă. Cobori nişte scări şi gata.

      Nicolae C. Ariton

Publicitate

2 comentarii la „PORTOFELUL CU NEURONI – plaja exotică la nici 100 lei !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s