Misterele Dunării, locul al III-lea la ROBLOGFEST 2012

  Castigator roblogfest 2012În perioada 20 martie – 7 aprilie, s-a desfășurat a șaptea ediție a Concursului național de bloguri, intitulat Roblogfest 2012.

  Misterele Dunării a participat la secțiunea cultural, reușind să obțină un nesperat și neașteptat loc al III-lea. Este singurul blog tulcean care a reușit această performanță, motiv de bucurie și mai mare, precum și de mândrie locală. Importanța locului câștigat este sporită și de faptul că www.mistereledunarii.wordpress.com s-a luptat cu o adevărată pleiadă de boguri și blogeri, cu ambiții culturale naționale, în timp ce mistereledunării se limitează la articole cu parfum tulcean, care au fost însă pe gustul exigentului juriu.

   Acest premiu câștigat sperăm să ne ajute în publicarea cărților Tulcea, la 1870 – Adevărata viață a lui Nifon Bălășescu, Ismail Bey și Charles Hartley și Misterele Dunării – Pierdut în Tulcea, precum și a celor care sunt plănuite a fi scrise în timpul ce va veni.

   Nicolae C. Ariton

  

19 comentarii la „Misterele Dunării, locul al III-lea la ROBLOGFEST 2012

 1. Salut, Majestate… in primul rind multumiri pentru linkul la roblogfest, daca nu era acesta, nu era premiul (care nu inseamna nimic material, doar glorie efemera 😦 … Succes si tie !

  Apreciază

 2. Multumesc… si eu am aceiasi idee privind reconstituirea trecutului prin literatura… un roman cu tulcea este deja gata, poate va fi si publicat… si eu citesc cu placere blogul dvs. … va urez, cit mai multe postari si trafic maxim…

  Apreciază

 3. Blogul dvs. mi-a plăcut de la prima privire.

  Părerea mea e că o reconstituire autentică a locurilor şi vremurilor se poate face doar dintr-o perspectivă romanescă; romanul poate aduce timpul trecut în timpul lecturii şi, chiar dacă pare ficţiune, este disimularea unei realităţi.
  Vă doresc succes la scris. 🙂

  Apreciază

 4. Traiasca Misterele Dunarii cu tot cu memoria lui Sir Charles Hartley, Gordon Chinezu si a intregului neam de cerchezi! Felicitari! Totodata, nu uitati ca acest loc 3 va obliga la performante mai bune anul viitor! Mult succes!

  Apreciază

 5. Felicitari Excelenta dl Ariton Nicolae ! Intr-u multe reusite , intr-u multe publicatii , intr-u multe aparitii ! Si cum spunea celebrul Ernest Hemingway : ,, Traieste cu adevarat clipa , lasa-te patruns de toate energiile puternice care danseaza in jurul tau ! ”

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s