Lansarea „number five” …

    DSCN0212

   Caravana lansărilor volumului Tulcea, la 1870 – Povestea adevărată a lui Nifon Bălășescu, Ismail Bey și Charles Hartley, continuă. Vineri, 07.12.2012, ora 10,00, alături de domana învățătoare Marusea State și elevii  clasei a IV-a A, de la Școala Gimnazială Nr. 12 Tulcea, am lansat, pentru a cincea oară, în acest an, cartea noastră despre Tulcea veche. Prietenii mei din clasa a IV-a A, au urmărit cu atenție totală mica poveste , pe care le-am pregătit-o, despre ieniceri. După ce dați click pe read more…, puteți viziona câteva fotografii de la prefrumosul eveniment.

Nicolae C. Ariton

DSCN0214 DSCN0210 DSCN0208 DSCN0207 DSCN0206 DSCN0205 DSCN0204 DSCN0203 DSCN0212 DSCN0204

8 comentarii la „Lansarea „number five” …

 1. Multumesc mult pentru aprecieri… ma straduiesc sa promovez cit mai mult acest proiect cu tulcea la 1870… in acelasi timp, este o adevarata bucurie sa pot lucra cu cei mici, de la clasele 1-8, pregatind in felul acesta si noile generatii de cititori, deviza este: un cititor mic, un tulcean mare !… 🙂

  Apreciază

 2. Va felicit pentru daruirea si tenacitatea de care dati dovada in tot ceea ce faceti.Intr-adevar, suntem norocosi ca va avem…..si mai mult….ca sunteti unul dintre cei mai pretuiti TULCENI!

  Apreciază

 3. Cu siguranta, ca spiritul lui Nifon m-a fermecat iremediabil si tinem aproape si de realizarile sale invatatoresti… In plus, incerc sa fiu consecvent si dau o anumita ritmicitate in tot ceea ce fac. Sper sa si reusesc in intentii si realizari… multumesc pentru interes si cuvintele frumoase…

  Apreciază

 4. Multumesc mult… eu sper ca in felul acesta sa cistigam o noua generatie de cititori si pasionati de istoria Tulcei… oricum, misiune grea, picatura cu picatura…Numai de bine…

  Apreciază

 5. Se pare ca v-a patruns spiritul lui Nifon Balasescu. 🙂 Impactul este mult mai mare asa, cand ai in fata insusi autorul si iti prezinta vizual istoria orasului tau.
  Mai rar asa OAMENI! Cred ca ma repet dar va admir pentru dedicare si perseverenta. Felicitari! Copii acestia nici nu-si dau seama ca noroc au. Ii invidiez!

  Apreciază

 6. Extraordinara initiativa de a promova „apostoleste” aceasta carte. Oare veti convinge elevii sa citeasca ori le veti spori apetitul pentru istoria Tulcei? Eu sper. Felicitari din toata inima pentru aceasta idee.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s