Campania de primăvară (2)…

    IMG_3118

   Abia azi am aflat că ieri, pe data de 20.03.2013, a fost ziua fericirii. Este primul an când se sărbătorește o asemenea zi, la o inițativa ONU. Nu știm cum a fost pe la alții, dar la noi această zi a trecut precum acceleratul printr-o gară mică, adică repede și inutil. Nu același lucru pot să spun despre Școala Gimnazială Nr. 12 unde fericirea este la ea acasă.

    Profitând de această situație, astăzi am purces din nou în această preafrumoasă școală pentru a mai face o mică prezentare a Tulcei vechi, de data aceasta elevilor din clasa a VII-a A, diriginte prof. Mihaela Cernățeanu. Într-o atmosferă de primvără și fericire, am privit imagini vechi și inedite cu orașul nostru drag și am discutat câte în lună și stele despre cum era Tulcea cândva, dar și cum se scrie o carte, cum se face o documentare literară și multe alte lucruri frumoase și interesante. Dovadă a celor întâmplate sunt fotografiile de mai jos, realizate de doamna profesoară și dirigintă a acestei clase, Mihaela Cernățeanu, motiv pentru care îi mulțumim pentru ocazia oferită de a discuta cu acești elevi minunați din clasa a VII-a A.

   Nicolae C. Ariton

IMG_3104 IMG_3105 IMG_3106 IMG_3107 IMG_3110 IMG_3111 IMG_3112 IMG_3113 IMG_3114 IMG_3115 IMG_3117 IMG_3119 IMG_3120 IMG_3121 IMG_3122 IMG_3123 IMG_3124 IMG_3128 IMG_3129 IMG_3130 IMG_3131 IMG_3136 IMG_3140

Publicitate

8 comentarii la „Campania de primăvară (2)…

 1. Dragă Denisa… Bucuria și plăcerea a fost de partea mea… Mulțumesc pentru apreciere și cu siguranță ne vom întâlni la prezentarea volumului 2 🙂 … Vacanță plăcută!

  Apreciază

 2. Va multumim ca ne-ati onorat cu prezenta..si ca ne-ati prezentat aceasta carte care ne reaminteste cat de frumos a fost,este si va fi orasul Tulcea.

  Apreciază

 3. Domnișoara Directoare Valentina Stupineanu… Mulțumesc pentru aprecierea muncii, care nu ar fi fost posibilă fără o școală atât de frumoasă cum este Școala Gimnazială Nr. 12 Tulcea. De semenea, sper ca ziua de 20 martie să se prelungească tot anul!

  Apreciază

 4. Pentru simplul motiv că s-a inventat internetul,aflăm veşti minunate despre călătoria unei cărţi spre inima copiilor!Pentru marele motiv că scriitorul nu aşteaptă cititorul în faţa unei usi de librărie,ci ajunge în şcoală, avem parte de întâlnirea cu domnul Nicolae Ariton.Cum să-i determini pe elevi să citească?Aducând emoţia şi fericirea în ochii lor…şi nimeni altul nu-i mai potrivit în această postură, decât autorul!A trezit emoţia, a generat energie pozitivă, a stimulat curiozitatea!Felicitări pentru evenimentul cultural desfăşurat în Şcoala nr.12 din Tulcea!Sunt fericită, chiar dacă astăzi suntem în 21 martie!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s