Dan-Cristian Munteanu, blogger tulcean…

  dancristian_1358196282_73

   Din când în când, prietenii misterelor dunării ne oferă bucuria de a publica în reviste, ziare sau pe blogurile personale prezentări ale articolelor de pe blog sau recenzii ale primului volum Tulcea, la 1870. De curând, un cadou asemănător ne-a oferit bloggerul tulcean Dan-Cristian Muntenu, sau așa cum îl numesc prietenii, Dan-Cristian I (întâi) sau Rapas, care a publicat pe blogul său www.rapas.wordpress.com, o excelentă recenzie a cărții Tulcea, la 1870 – Adevărata poveste a lui Nifon Bălășescu, Ismail Bey și Charles Hartley, .

    Prezentarea cărții este atât de reușită încât depășește în anumite momente însuși cartea, dovedind că Dan-Cristian Munteanu este un super blogger, un om cultivat și un recenzor de mare calibru. Dacă grefăm (un cuvânt drag lui) toate aceste calități pe vârsta de numai 21 de ani (împliniți pe data de 1 mai, motiv pentru care îi mai urăm o dată La mulți ani!), este un tânăr cu un viitor minunat. Mai ales, că este și student la medicină, în anul II, la București. Ne oprim aici cu prezentarea sa, păstrând secretul numelului său Dan-Cristian I (întâi), care va rămâne, deocamdată, unul din misterele ce se adaugă inventarului blogului nostru. Dați click pe linkul către blogul său, www.rapas.wordpress.com și veți descoperi, pe lângă recenzia de care aminteam în acest articol, numeroase articole dedicate orașului său Tulcea, preocupărilor sale studențești (încercând să ne arate o față mai puțin cunoscută  a medicinei), dar și postări mai vechi, din viața de elev de la deja faimosul liceu Grigore Moisil Tulcea. Apropo, nu uitați să dați și un like pe contul de facebook (link existent pe blog), și chiar să-i cereți prietenie (nu vă fie teamă, este un tip sociabil :-)), nu de alta, dar veți intra mai ușor în cabinetul său ca viitori pacienți 🙂

  Un singur regret avem în fața articolelor lui Dan-Cristian Munteanu, că sunt destul de rare… motivul fiind acela că studiile la medicină obligă, noi îl așteptăm însă răbdători să ne încânte cu articolele sale, ori de câte ori va avea răgazul și plăcerea scrisului.

  Fotografie articol, Dan-Cristian Munteanu, București, decembrie 2012.

  Recenzie Tulcea, la 1870, vol. 1 http://rapas.wordpress.com/2013/03/25/tulcea-la-1870-de-nicolae-c-ariton/

  Nicolae C. Ariton

2 comentarii la „Dan-Cristian Munteanu, blogger tulcean…

  1. Pingback: “Misterele Dunării”, prezentate de Tudor Vişan-Miu | Lista lui Miu

  2. Pingback: Misterele Dunării | tudorvisanmiu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s