6 comentarii la „Prin Tulcea, circulă un zvon… Îl confirmăm!

  1. Pentru Blogsferatu… www. blogsferatu.frogcp.com … În primul rând, scuze pentru răspunsul tțrziu, dar am fost nițel ocupat cu o mică lansare de o mare carte (sau invers 🙂 )… Privind întrebarea, aș dori să vă răspund extrem de punctual… da, este marea conspirație a micii Tulce, scopurile sunt: 1. Crin Antonescu președinte (că este tulcean), 2. Dunărea declarată ocean și Tulcea port maritim (cu flux și reflux), 3. Intrarea Tulcei în zona Schengen, alături de Babadag și Carcaliu. Cam acestea ar fi obiectivele noastre 🙂 … Redevenind serioși, ne-a plăcut la nebunie numele de artist online ales, inlcusiv cel de scenă media… Numai de bine!

    Apreciază

  2. Pentru businesspentrumoney… http://www.edexedex.wordpress.com … Scuze pentru răspunsul târziu, dar după cum ați observat am fost nițel ocupat cu lansarea unei cărți, un lucru care a reuțit să mă deregleze complet o perioadă destul de lungă… Mulțumesc pentru aprecieri. Mă străduiesc să readuc în primplanul vieții sociale tulcene istoria de odinioară, care este plină de întâmplări și personaje remarcabile. Numai de de bine!

    Apreciază

  3. Tineti istoria vie sa fie cunoscuta si de generatiile viitore. F. frumos, felicitari.E si aceasta o munca si nu usoara.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s