PIERDUT ÎN TULCEA – Misterele Dunării… primul tiraj

DSCF1130 (Copy)

      Romanul PIERDUT ÎN TULCEA – Misterele Dunării nu mai este doar un concept, adică un simplu fișier digital .doc și .pdf, cu 77.213 cuvinte și  453.221 de semne.

      De ceva timp, primul tiraj al romanului a sosit de la tipografie și arată cam așa. Adică 251 de pagini, copertă color, cu vapor și bărci. Lansarea romanului va fi extrem de curând. Până atunci, o parte din tirajul cărții, fotografiat în diferite ipostaze.

     Nicolae C. Ariton

DSCF1132 (Copy)

DSCF1134 (Copy)

DSCF1137 (Copy)

Publicitate

19 comentarii la „PIERDUT ÎN TULCEA – Misterele Dunării… primul tiraj

  1. Bună ziua… Mulțumesc frumos pentru interes… volumul îl am în ediția a doua, cu mici modificări, vestea mai bună este că există și un volumul 2, numit „Aventuri în Tulcea” (nelansat încă și disponibil doar pentru prieteni)… cartea/cărțile sunt disponibilele prețul de 15 lei bucata, pe care pot să vi le trimit prin poștă (gratuit) dacă nu sunteți din Tulcea, sau dacă sunteți în oraș, discutăm detalii pe o adresă de email… nicolaeariton@yahoo.com… Numai de bine și un an 2019 plin de bucurii!

    Apreciază

  2. Felicitări! O carte esre un pas către nemurire.Cam departe Tulcea de mine, dar în Bucureşti nu faceţi o lansare? La Moll Vitan spre exemplu. Public berechet! Sunt atâţia care vin la cumpoărături!! Daţi un semnal pe blog şi din toată ţara, s-or găsi ceva bloggeri care să vă susţină: Baftă să se vândă!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s