Moș Nicolae și Constantin… Pierduți în Tulcea!

     IMG_1204 (Copy) (Copy)

    În frumoasa zi de cinci decembrie, în ajun de Sf. Nicolae, a avut loc la Acvariu (Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării) acțiunea Noi umblăm a colinda, în cadrul programului Magia sărbătorilor de iarnă. Cu această ocazie, o ceată de colindători, adică întreaga clasă a III-a C, de la Școala Gimnazială Nr. 12 Tulcea, s-a deplasat cu mic, cu… mic la adresa mai sus menționată, unde au fost așteptați de doamna Mariana Cuzic, organizatoarea evenimentului. Într-o adevărată feerie de iarnă (doar scenografic) și în fața unui numeros public, micii colindători au exprimat colinde, au oferit daruri, respectiv jucării și hăinuțe și au primit daruri, adică dulciuri și… Pierdut în Tulcea.

    Pentru a fi mai expliciți cu acest ultim titlu din articol, este vorba despre romanul PIERDUT ÎN TULCEA – Misterele Dunării, care a fost dăruit colindătorilor, cu promisiunea făcută de aceștia că își vor obliga părinții să-l citească! La acțiune a participat și primarul Tulcei, Constantin Hogea, motiv pentru care am intitulat acest articol Moș Nicolae (C. Ariton) și Constantin (Hogea)… Pierduți în Tulcea. Mai mult decât invitată a fost doamna Andaluzia Vraja, consilier local, care a oferit tuturor copiilor și spectatorilor dulciuri.

    Mai jos puteți vedea câteva fotografii de la activitate, dar și un link la blogul clasei a III-a C, unde există o colecție întreagă de fotografii realizate în mod profesional de Bogdan Davideanu.

   http://blogulclaseimele.wordpress.com/2013/12/07/noi-umblam-a-colinda-clasa-a-iii-a-c-scoala-gimnaziala-nr-12-tulcea/

    Nicolae C. Ariton

?????????? ?????????? ?????????? ?????????? DSCN5934 (Copy) ?????????? DSCN5957 (Copy) DSCN5959 (Copy) DSCN5961 (Copy) DSCN5963 (Copy) DSCN5964 (Copy) ?????????? ?????????? ?????????? DSCN5984 (Copy) DSCN5985 (Copy) DSCN5988 (Copy) ?????????? DSCN5991 (Copy) DSCN5993 (Copy) ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ??????????

Publicitate

Un comentariu la „Moș Nicolae și Constantin… Pierduți în Tulcea!

  1. Pingback: Moș Nicolae și Misterele Dunării… | BLOGUL CLASEI MELE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s