În atenţia tulcenilor!…

Distinsul profesor de geografie, Adrian Costache, de la Colegiul Agricol Nicolae Cornăţeanu Tulcea, suferă de o boală gravă, care deja l-a imobilizat la pat. Șansa sa este o intervenție în străinătate, care costă circa 30.000 euro.  Ştim că suma este uriaşă iar oraşul nostru mic, dar ştim şi mai bine că tulcenii sunt oameni  deosebiţi, care ştiu să se mobilizeze în momentele dificile, motiv pentru care suntem încrezători în demersul nostru. Pentru a-i veni în ajutor, apelăm la dvs. cu rugămintea de a dona o sumă de bani, în măsura posibilităţilor, pentru a beneficia de intervenția chirurgicală care-i poate salva viaţa. Pentru aceasta s-au deschis două conturi la BRD: RO04BRDE370SV24035113700 (LEI) şi RO48BRDE370SV24035203700 (EURO).

prof. Nicolae C. Ariton

Notă: Fotografia cu prof. Adi Costache, de mai jos, a fost realizată în luna mai, 2013, la Târgul de ofertă educaţională.

??????????

43 de comentarii la „În atenţia tulcenilor!…

  1. Pentru Dan… Nu, din câte ştiu eu, familia nu a apelat la această formulă. Trebuie însă verificat, deoarece apar şi profitorii în siuaţii de genul acesta. Dar mai repede cred că este vorba despre altă campanie. Multumim pentru anunt. Numai de bine!

    Apreciază

  2. Mi-a cerut o femeie bani la visa, era o femeie cu un blocnotes si un teanc de chitante , N-am avut rabdare s-o ascult , este posibil sa-mi fi cerut bani pentru problema domnului profesor ?

    Apreciază

  3. Pingback: Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri? (W24 2014) | refresh.ro

  4. Pentru domana Alina,
    In primul rand buna seara…in al doilea rand eu nu am zis in nume de rau la adresa dumneavoastra, m-am referit in general…..dar de obicei cum este romanul mai face si haz de necaz, in sensul ca se baga precum musca-n lapte si se apuca sa isi dea cu parerea daca este adevarat sau nu. Tocmai de aceea am si spus, cine este interesat sau doreste sa ajunte familia se poate interesa la Colegiul Agricol Nicolae Cornăţeanu din Tulcea si mai nou pe adresa fiului domnului Adrian, Alin Costache – alin_costache2013@yahoo.com care este si posesor a doua conturi PayPal – la BRD: RO04BRDE370SV24035113700 (LEI) şi RO48BRDE370SV24035203700 (EURO).
    Va multumesc pentru intelegere.
    Cu respect domului ADRIAN COSTACHE si nu in ultimul rand domnului Nicolae Ariton care face un lucru extraordinar in sprijinul familiei Costache.

    Apreciază

  5. Buna ziua,

    Avizati, va rog, si beneficiarul contului.
    Nu pot face transfer fara aceasta informatie.
    Multa sanatate d-lui profesor!

    Apreciază

  6. Nu imi vine sa cred, asa om cu un suflet mare si haios de fiecare data care mi-a fost profesor de geografie am ramas mut cand am vazut stirea:(:( sa incercam sa il ajutam fiecare cu cate putin sa treaca peste toate cu bine!

    Apreciază

  7. Pentru D-ul Florin…
    Domnule Florin imi pare nespus de rau dar cred ca ne -ati inteles gresit.Nu vrem sa ne amestecam in discutii si nici sa ne dam cu presupusul.Nu multa lume gandeste ca mine, ca d-voastra sau ca toti ceilalti care il cunosc.Daca facem acesta campanie care a inceput deja pe facebook, , aceste anunturi vor ajunge si la persoane care nu stiu cine este D-ul Adrian Costache si daca aceste anunturi sunt reale.Eu nu am afirmat ca boala nu exista…am vrut doar sa ma pun in pielea unei persoane care nu -l conoaste pe dinsul si sa oferim cat mai multe posibilitati familiei.
    Daca persoanele care citesc aceste comentarii cred ca am facut ceva gresit si ca ar trebui sa ma retrag , eu o voi face…intentia mea a fost sa ajut.
    De altfel si eu am un sot si o fiica pe care ii ador si daca mi s-ar intampla Doamne fereste o astfel de nenorocire , credeti -ma ca as muta muntii din loc ca sa obtin acei bani pentru operatie.
    Numele meu este Alina Huditeanu iar pe pagina mea personala de facebook am postat 2 anunturi…unul in limba spaniola iar celalalt in limba romana.Sper sa fie de folos si sa ajunga la cat mai multe persoane. Sigur vom reusi!!
    Cine doreste sa intre pe pagina mea de facebook sa ajute cu un share esye bine venit.Un share =mai multe sanse la viata.
    Incurajari familiei si putere de a merge mai departe. Sigur vor reusi sa adune aceasta suma.

    Apreciază

  8. Pentru domnul Florin… O confirmare in plus este bine venita… privind dovezile, nu trebuie sa ne deranjeze aceasta cerinta, unii dintre noi pot apela la firme pentru ajutor financiar, acestea au nevoie de documente pentru a putea oferi bani…Multumim mult!

    Apreciază

  9. Pentru Alina… Și eu mă repet când spun că documentele și dovezile sunt foarte importante pentru o asemenea campanie, deci mi se pare bien venita ideea cu actele. Vom face demersuri pe lângă familie pentru acestea. Multumim mult!

    Apreciază

  10. Buna ziua,
    Din pacate vestile despre Dl Adrian Costache sunt intradevar adevarate dar si foarte cutremuratoare, cunosc aceste probleme de la sotia mea care este ruda cu familia Costache. Pentru persoanele care isi dau cu presupusul daca este adevarat sau nu aceasta situatie critica, daca pot spune asa….parerea mea este sa nu se amestece in discutii. Daca intradevar doreste sa sprijine familia, se poat interesa la Colegiul Agricol Nicolae Cornăţeanu din Tulcea.
    Cu respect familiei Costache dar nu in ultimul rand, domnului Ariton Nicolae.

    Apreciază

  11. Imi pare rau pt domnul profesor Costache Adrian care si mie mi-a fost profesor in liceu,dar nu-l pot ajuta financiar.Ii doresc din suflet multa sanatate insanatosire grabnica si sa se intoarca cat mai repede acolo unde ii este locul,acela de a preda elevilor,o meserie pe care a facut-o cu mare drag si devotament si pe care cred ca ar faceo in continuare cu acelasi drag si devotament.

    Apreciază

  12. Doamne nu-mi vine a crede ce am citit..mi-a fost profesor de geografie si mie-prin anii 2001-2005 l-am apreciat pentru felul dansului de a preda de a te face sa inveti ..vrand nevrand…imi doresc din tot sufletul sa reusim sa-l ajutam fiecare cum putem ..e un om deosebit si merita din plin ajutorul… ii dorim sa se insanatoseasca si sa revina in randul elevilor care-l asteapta in fata claselor pentru ai invata mai departe….Dumnezeu sa-i dea sanatate si putere sa treaca cu bine peste aceasta etapa a vietii sale .

    Apreciază

  13. Cunosc familia pe sotie si Alin cand am lucrat la spiru-haret imi pare nespus de rau cand am vazut anuntul ii doresc domnului Costache insanatosire grabnica ca inca il asteapta copii la scoala

    Apreciază

  14. Pentru Alina… Deplin de acord, o campanie profesionista trebuie facuta cu documente si pasiune, este prima conditie de reusita… iar domnul Adi Costache merita pe deplin! Dupa de vom discuta cu familia, va comunicam un raspuns. Multumim frumos!

    Apreciază

  15. Actele nu sunt pentru mine…eu cred ca e bolnav dar in momentul in care faci o campanie pentru a strange aceasta suma de bani trebuie sa demostrezi ca acea persoana exista si ca intr adevar e bolnava si ma refer la persoanele din alte orase sau hotare care ar fi dispuse sa ajute si nu cunosc persoana respectiva.
    Eu am sa ma straduiesc sa pun cateva anunturi in scop caritativ dar mi ar fi mult mai usor sa demonstrez cele spuse.

    Apreciază

  16. Pentru Georgiana Claudia Timon… Aceleaşi urări şi din partea noastră. Cât priveşte boala domnului profesor Adi Costache, ştim că este vorba despre o boală gravă neurologică care i-a afectat sistemul motric. Chiar dacă nu îl putem ajuta cu toţi, financiar, avem rugamintea de a raspindi acest anunt la citi mai multi tulceni, fosti colegi si elevi,in felul acesta speram sa reusim sa il ajutam pe Don Costelo!…

    Apreciază

  17. Pentru Marius Enachi… Vom contacta fmailia pentru ideea deschiderii contului de PAYPAL… ştim că internauţii au alte obiceiuri platnice… Mulţumim pentru sfat!

    Apreciază

  18. domnul costache….zis si DON COSTELO …..un om extraordinar si un profesor de exceptie.si mie mi-a fost profesor de geografie 4 ani de liceu.eu una nu-l pot ajuta decat cu un gand bun si cu o vorba buna.sa aiba incredere in el insusi,sa fie tare,puternic cum a fost si pana acum.si sa aiba credinta in Dumnezeu,caci va reusi sa invinga boala.Toti cei care il cunoastem ii vom spijini si-i vom fi alaturi.daca imi puteti spune si mie ce boala are de a ajuns sa fie imobilizat la pat?Va rog frumos,din tot sufletul meu.ii doresc insanatosire grabnica.Va multumesc!

    Apreciază

  19. Deschideti obligatoriu un cont de PAYPAL in momentul in care doriti sa fiti utili. Foarte putini internauti …vor merge la contul bancar. Cei mai multi, in special internationalii care isi permit evident sa doneze mai mult prefera Paypal …sau un instrument de plata online rapid NEBANCAR

    Apreciază

  20. Bună seara,
    În primul rând, pot să vă certific că anunţul este real şi mi se pare normal să venim cu nişte documente doveditoare. Problema este însă delicată având în vedere că boala a avut o evoluţie extrem de rapidă, domnul Costache fiind la pat şi nu ştim dacă va fi de acord cu publicarea unot fotografii cu starea sa actuală, mai ales că dânsul nu ştie absolut nimic despre aceasta campanie. Oricum, în cursul zilei de miercuri, 11.06.2014 voi lua legătura cu mai mulţi colegi din şcoli şi am să vă transmit concluziile. Apreciez în mod deosebit intervenţia dvs. şi distribuţia anunţului, dovadă că domnul Costache este un om extrem de apreciat. Numai de bine!

    Apreciază

  21. Alina,
    Eu sunt un prieten al baiatului domnului profesor! Boala exista, daca chiar aveti nevoie de certitudini o sa incerc sa le fac rost!

    Apreciază

  22. Buna seara.
    Am vazut aceasta stire trista in urma unui share facut pe facebook de un fost coleg de liceu.D-ul Costache mi -a fost profesor de geografie.E un om deosebit si cred ca va reusi sa stranga aceasta suma de bani.Daca ar fi posibile,
    niste poze care sa ateste boala dansului poate ar fi mai usor si mai rapid in a strange aceasta suma de bani.Eu locuiesc in Spania de 3 ani si din putinul meu il voi ajuta cu ce voi putea, dar putem incepe o campanie pe facebook cu poza si documente care justifica boala acestuia.Eu personal o pot face si in limba spaniola si printr un singur share ne ar usura munk dar parerea mea e ca trebuie sa demostram boala acestuia. Mi -ar face mare placere sa pot ajuta iar acest om deosebit sa aibe parte de numai bine.
    Va multumesc anticipat.

    Apreciază

Lasă un comentariu