Lansare mare cu cititori mici… „Tulcea-ghid nostalgic” și clasa pregătitoare D, Școala Gimnazială Nr.12 Tulcea


Profitând de faptul că elevii clasei pregătitoare D, de la Școala Gimanzială Nr.12 Tulcea, erau în preajma încheierii cursurilor, am hotărât lansarea volumului „Tulcea – ghid nostalgic”, publicat în cadrul Proiectului cultural, derulat cu Primăria Tulcea, „Detectiv prin Tulcea veche”, cu ajutorul acestora. Micuții cititori (care chiar știu să citească!) au fost entuziasmați de idee, răsfoind cu pasiune și interes cele 150 de pagini, în mod special pe cele cu imagini. Originalitatea lansării a constat în faptul că participanții la lansare au fost rugați să-și oblige părinții să citească cartea, urmând să fie testați, la începerea școlii, din toamnă. Intenționăm chiar să brevetăm ca invenție această formă de lansare, în care cei mici primesc cărți, care să-i oblige pe părinți să le citească. Lăsând gluma la o parte, întâlnirea cu mini elevii a fost o adevărată sărbătoare, dovedind că generațiile care vin au potențial și cu puțină atenție vor fi și lecturiști pasionați, sau, cel puțin, cititori. Am adăugat acestui mic articol și câteva fotografii de la întâlnire. Vizionare plăcută.

Nicolae C. Ariton

www. mistereledunarii. ro


2 [640x480] 3 [640x480] 4 [640x480] 5 [640x480] 6 [640x480] 7 [640x480] 8 [640x480] 9 [640x480] 10 [640x480] 11 [640x480] 12 [640x480] 13 [640x480] 14 [640x480]

 

Publicitate

6 comentarii la „Lansare mare cu cititori mici… „Tulcea-ghid nostalgic” și clasa pregătitoare D, Școala Gimnazială Nr.12 Tulcea

 1. Pentru Simona Bâja… Lansarea volumului a fost una din cele mai reușite realizate de subsemnatul, grație mini cititorilor și inocenței lor. Sper să fie și o lectură agreabilă! Mulțumesc.

  Apreciază

 2. Pentru Cristina Andrei… Mini cititorii au fost la înălțime în timpul lansării. Mă bucur că volumul a fost și o lectură agreabilă, semn că munca depusă pentru realizarea lui nu a fost în zadar. Mulțumesc.

  Apreciază

 3. Pentru doamna Cristina Gherghina… Plăcerea a fost de partea autorului. Mulțumesc pentru aprecieri și sper ca aceasta să fie începutul unui lung șir de lansări de carte asemănătoare.

  Apreciază

 4. O carte ce merita citita! Te face mandru sa traiesti intr-un oras atat de mic dar cu o istorie frumoasa si interesanta. Multumim pentru primul autograf din viata noastra! Aris va multumeste!

  Apreciază

 5. Eu am citit-o deja… A fost o lectura plăcută la malul mării. Radu a fost mereu atent să mă verifice la numărul paginii… și va încerca și el să o citească (l-am făcut curios). Mulțumim mult pentru acesta surpriză minunată.

  Apreciază

 6. Mulțumim din suflet pentru inedita lansare! Cartea o vom citi cu mare drag şi abia aşteptăm să impărtăşim impresii peste câțva anişori şi cu cei mai mici cititori! Teo este oricum foarte încântat că a cunoscut „un scriitor adevărat”! Vă mulțumim că ne sunteți mereu aproape!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s