3 comentarii la „Lansarea revistei Misterele Dunării! Vineri 16 decembrie 2016, ora 18, „Casa Avramide”

 1. Cred ca de laude sunteti satui, asa ca eu am sa va aduc critici. Doar critici constructive. Oricum ideea este genial a si se poate inbunatati in timp pentru a fi o revista cautata.

  LANSARE:
  1. Ideea a fost buna, dar doamna turca v-a stricat momentul. A acaparat toata prezentarea si a devenit foarte plictisitor. Nu cred ca intereseaza pe nimeni de turcii din afara judetului nostru.
  2. Poate ca era o idée buna sa aveti la vanzare si cartile dumneavoastra. Dadea un plus evenimentului.
  3. Cu toate ca filmuletul de prezentare a lansarii era super ok, puteati sa aveti si pe altcineva care sa va prezente revista. Ariton poate fi prezentator sau autor. Una si alta e putin fortat. Poate invitati si un preot, un profesor de istorie etc.
  FORMA:
  1. Este OK faptul ca sunt copertile color. Dar imaginile din revista nu isi aveau rostul sa fie color. Bani cheluiti inutil care a facut ca revista sa coste destul de mult. Totusi este o revista de istorie, iar colorul nu are ce cauta in istoria veche.
  2. Asezarea fotografiilor in pagina este asemanatoare unei carti nu unei reviste. Scrisul trebuie sa se intrepatrunda cu imaginile. Asta va poate ajuta un ziarist. Uitati-va la Almanah Istoric si Historia cum sunt ca si format.
  3. Spatiul intre randuri este destul de mare. Daca doriti sa bagati informatie mai multa, micsorati spatiile si caracterele.Castigati spatiu pt. articole.
  FONDUL:
  1. Articolele sunt mult prea lungi. Totusi, nu este o revista ca Peuce. Istoria se da cu lingurita pt a fi usor asimilata.
  2. Articolele sunt mult, mult prea putine. La 100 de pagini trebuia sa aveti 10-15 articole, nu doar 5. Lumea cauta informatii concise si articole diverse.
  3. Aceasta este o revista de istorie. Nu de fictiune. Daca le combini nu mai intelegi ce este adevar istoric si ce este poveste. Asadar povestea istorica nu are ce cauta in aceasta revista, oricat de buna ar fi ea.
  4.Invitati profesori de istorie din Tulcea sa scrie cate un articol, asa veti da diversitate proiectului.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Captivant, dar trebuie sa faceti ceva si pentru noi cei care nu suntem in tara .eu am intrat in posesia cartilor d-voastra cu ajutorul tatalui meu ,dar acesta pana la vara nu va mai vizita Tulcea.Va multumesc anticipat.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s