Lansarea volumului „Cronicile Misterele Dunării” vol. 2… de Ziua Dobrogei, la Școala Gimnazială Nr. 12 Tulcea


De ziua Dobrogei, am fost invitat de elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială Nr. 12 Tulcea să vorbesc despre evenimentul cinstirii zilei de 14 noiembrie, Ziua Dobrogei. După ce am istorisit în fața unui grup numeros de puștani (așa cum se poate vedea în fotografiile de mai jos) un episod dramatic petrecut la Tulcea – demn de un film sau serial pe Netflix, nu intrăm în detalii, că nu ne permite spațiul – premergător începerii Războiului de Independență din 1877-1878, am purces la lansarea cărții „Cronicile Misterele Dunării” vol. 2, care cuprinde un număr de 38 de articole publicate pe celebrul blog (de față) www.mistereledunarii.wordpress.com.

Volumul a fost distribuit gratuit (grație proiectului „Tulcea cultural. Real și virtual”, finanțat de Primăria Tulcea) cadrelor didactice și elevilor prezenți în sala media a Școlii Gimnaziale Nr. 12 Tulcea și sper să fie lecturat cu plăcere, pentru a fi un imbold în publicarea celorlalte volume din seria cronicilor misterelor Dunării, gândite să apară în număr de 5-6, dacă nu chiar mai multe. De remarcat că lansarea volumului a făcut parte din activitatea organizată de dna prof. Anisia Emilean, alături Ștefana Ida, Mihaela Cernățeanu, Iuliana Calciu, Cristina Bizdu, Violeta Puflea și sub privirea ocrotitoare a directoarei școlii,  prof. Elena Cerșemba. Mai jos, puteți vizualiza câteva fotografii de la activitatea povestită în aceste rânduri.

Nicolae C. Ariton


Un comentariu la „Lansarea volumului „Cronicile Misterele Dunării” vol. 2… de Ziua Dobrogei, la Școala Gimnazială Nr. 12 Tulcea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s