Lansare de nota 10… Tulcea, la 1870, vol. 2… 17.09.2013

DSCN2961

    Profitând de revenirea elevilor din vacanța de vară, am organizat o mică (re) lansare a volumului 2, Tulcea, la 1870, cu elevii clasei a XI-a a Liceului Tehnologic „Ion Mincu” Tulcea. Întâlnirea a fost de nota 10, având în vedere că toată lumea era odihnită și dornică de lectură.

    Am discutat despre cum arăta Tulcea la 1870, cu ce se ocupau tulcenii și cine a fost Nichifor de Carpat și Said Pașa, personajele principale ale volumului 2 al seriei de cărți Tulcea, la 1870. În final, au fost dăruite cărți, cu urări de note bune, spor la scris… adică, într-un cuvânt, un an școlar bun, bun, pentru fiecare dintre participanți. Mai jos, câteva fotografii de la eveniment.

    Nicolae C. Ariton

DSCN2958 ?????????? DSCN2960 DSCN2961 DSCN2962 ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? DSCN2973 ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? DSCN3013 ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? DSCN3030 ?????????? ?????????? ?????????? ?????????? ??????????

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s