Vineri, 30 martie 2018, ora 16,30, la Casa Avramide… „Votca-un thriller istoric”, și „Republica piraților de Dunăre”…

Dragi prieteni,  vineri, 30 martie 2018, ora 16,30, la Casa Avramide, două lansări de carte, mai ceva ca la Șantierul Naval, unde se lansează vapoare! Deci o lansare dublă: „Votca-un thriller istoric”, autor Nicolae C. Ariton și  „Republica piraților de Dunăre”, autor Tudose Tatu, care vine special de la Galați, cu proaspătul său volum.  Va fi tămbălău și zarvă mare, cu palicari și pișicheri câtă frunză și iarbă, că tot a venit/vine primăvara! Pentru a simplifica titlul manifestări, am botezat-o simplu: „Votcă și pirați”, pentru cei mai pretențioși, vă promitem un regal de istorie locală, cultură și rafinament intelectual, fără nici o legătură cu alcoolul și violența, acestea fiind doar temele celor două cărți și motivul întâlnirii. Vă așteptăm la această întâlnire scriitoricească și pentru simplul motiv că în anul 2018, primăvara vine o singură dată, iar o lansare de cărți despre votcă și pirați, la fel.

republica piratilor de dunare coperta2

votca-un thriller istoric coperta2

Publicitate

5 comentarii la „Vineri, 30 martie 2018, ora 16,30, la Casa Avramide… „Votca-un thriller istoric”, și „Republica piraților de Dunăre”…

  1. Pentru dna Roxana… Mulțumesc frumos, chiar dacă este cu multișor peste timpul admisibil… Între timp, a apărut și „Tulcea sub banditul Licinski”, deci ar fi ceva de citit… mulțumesc pentru interesul continuu… Numai de bine!

    Apreciază

  2. Pentru dna/dra Lavinia… Scuze pentru răspunsul extrem de târziu… da, revista ieșit pe piață și se găsește la câteva chioșcuri de ziare din Tulcea… Numai de bine!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s