Nea Costică Street Bookshop Tulcea

   nea costica 2

   De puțin timp, Misterele Dunării și-a stabilit un distribuitor oficial al cărților din seria Tulcea, la 1870 și Misterele Dunării, în persoana domnului Constantin Toloș cunoscut de tulceni ca Nea Costică și celebra deja a sa tonetă de Sub Coloane, din centrul orașului Tulcea. La noul nostru distribuitor oficial, puteți găsi, pe lângă titluri interesante de cărți și cele tipărite de www.mistereledunarii.ro .

   Am ezitat în alegerea bannerului micului magazin al lui Nea Costică, între denumirea englezo-americănească Street Bookshop și româno-franceza Tonetă (din fr. tonnelet, care înseamnă butoiaș). În final, luând în considerare globalizarea și anglofilia mondială, ne-am hotărât asupra primului. Deci, nu ocoliți, cu nici un chip, când sunteți în centrul orașului Tulcea, Nea Costică Street Bookshop.

   Nicolae C. Ariton

nea costica 1

Publicitate

3 comentarii la „Nea Costică Street Bookshop Tulcea

  1. Din păcate Nea Costică nu mai este. Dumnezeu să-l ierte.
    Brânză Ion, coleg de servici la ITA Tulcea când am venit stagiar 1970.

    Apreciază

  2. Pentru Dan-Cristina Munteanu (I) ( http://www.rapas.wordpress.com )… Atunci când urările de sănătate pentru d. Constantin Toloș, inimosul nostru librar mobil, vin de la Cristian Munthe, student la medicină, aceasta înseamnă că omul în cauză este asigurat clinic și la figurat și la propriu 🙂 … Numai de bine și mai aștept un telefon pentru o consultație 2% 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s